Cay Ville, roba jove i amb estil a preus raonables

c. Berenguer III, 40 Tel. 640 350 503

La franquícia Cay Ville ha aterrat a Mollet de la mà de la Maria Àngels. Des de fa uns dies la botiga ha obert les seves portes al carrer Berenguer III i ofereix a les veïnes de la ciutat, des dels 18 als 50 anys, roba de dona jove amb estil i a preus raonables.
La Maria Àngels ens explica que va triar expressament aquesta marca de roba per què cercava un producte diferent del que ja es pot trobar a altres establiments de roba de la ciutat. Diferent en estil, però també que tingués una bona relació qualitat/preu. "És molt competitiva i fins ara, pel que vaig veient, està tenint molt bona acceptació", ens explica Maria Àngels.


El concepte Cay Ville, que inclou peces de roba, però també complements diversos com bosses, cinturons o mocadors, és de renovació constant del producte. Hi ha pocs models de cada peça de vestir i setmanalment es van incorporant nous productes. D'aquesta manera a la botiga van arribant les darreres tendències de moda femenines. La finalitat és que les clientes de la botiga puguin comprar un vestit, una camisa o una jaqueta amb la tranquil·litat de què és tendència, que és gairebé única a la ciutat i que té un bon preu.

Edicions locals