ERC considera a Mollet que la Crida "és una reorganització de l'espai postconvergent"

ERC ha considerat a Mollet que el naixement de la Crida Nacional "és una reorganització  de l'espai postconvergent". Ho ha dit el president del grup republicà al Parlament de Catalunya, Sergi Sabrià, durant l'acte que ha tingut lloc aquest diumenge a la Masia de Can Borrell de Mollet. A l'acte també han pres part Oriol López, candidat a l’alcaldia i regidor d’Ara Mollet-ERC-MES, Marta Vilaret, regidora d’Ara Mollet-ERC-MES i Vicesecretària General de Suport a la Presidència i la Secretaria General d'ERC, Ana Surra, diputada d’ERC  al Congrés espanyol, i Chakir el Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. 

"Si tenim l'espai de la dreta i centredreta organitzat, una Esquerra forta a l'espai de centreesquerra i la CUP fa la seva feina a l'espai que li correspon, els sobiranistes serem més forts", ha augurat Sabrià, que veu com "una bona notícia" la creació de la Crida Nacional. 

En clau molletana, Chakir el Homrani ha destacat que "per construir la República hem de tenir ciutats republicanes" i ha remarcat la feina feta fins ara de l'agrupació local amb Oriol López al caldavant. "Per arribar a la República necessitem moltes ciutats republicanes i ho hem de dir en veu alta", ha remarcat Conseller de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat. 

Per la seva part, Oriol López ha remarcat que "ja és l'hora de que ERC torni a governar Mollet" i considera que "el cicle ens torna cap a nosaltres". D'entre les principals propostes que ha explicat López, ha remarcat la millora de l'espai públic, amb un millor servei de neteja; més impuls de l'economia urbana amb indústria, servei i comerç i "fer de Mollet la capital econòmica, cultural, esportiva i comercial del Baix Vallès". 

Edicions locals