Ribas do Sil estrena carta de tapes i menús d’empresa i familiars

c. Major 32-34 Parets. Tel 93 782 51 90  Facebook Ribas do Sil

Al Ribas do Sil, el restaurant gallec del centre de Parets, fan honor a la fama de la gastronomia gallega i des del primer dia s'han caracteritzat per la seva cura en la selecció de les matèries primeres i la seva elaboració casolana. Productes del mar i de la terra, vegetals i animals cobren nous sabors a Ribas do Sil.

A partir d'aquest cap de setmana han decidit traslladar aquesta experiència amb una multiplicació de la varietat de tapes. Si fins ara oferien una desena de tapes, ara els clients de Ribas do Sil podran degustar-ne fins a una trentena. Tapes típiques gallegues, però també d'altres contrades. Totes elles, això sí, d'elaboració casolana i amb productes de primera.ribas-do-sil3


Aquest canvi, ens explica l'Estefanía de Ribas do Sil, ve donada per l'interès que progressivament els clients han anat mostrant cap a les tapes elaborades i de qualitat. L'oferta de Tapes, que es visualitzarà amb una nova carta que es presenta aquest cap de setmana, anirà acompanyat de suggeriments en carn i peix que no defraudaran als amants de la bona cuina.

El restaurant Gallec de Parets ocupa un espaiós local que ha estat completament reformat i que disposa de sales grans per grups – a qui s'ofereix menús especials- i una àmplia terrassa interior. Ara mateix ja han preparat un fantàstic menú per a grups d'empresa que vulguin celebrar el Nadal per 25 euros i també un Menú pel dia de Nadal, per 40 euros.

Un menú per empreses que inclou diversos primers plats per compartir (Pulpo a feira, musclos a la marinera, timbal d'escalivada) i un segon a triar (Entrecot de vedella gallega, "codillo" al forn, llobina a la menier o bacallà a la biscaïna), diverses postres i beguda.El Menú de Nadal està format per un pica-pica, un primer i un segon a més de postres, begudes i cava, polvorons i torrons per la sobretaula.


ribas-do-sil4Ribas do Sil pensa en tothom i disposa de plats per a vegans i vegetarians. Les persones amb intoleràncies alimentàries com els celíacs poden anar-hi a menjar amb tota tranquil·litat, ja que sempre ofereixen opcions per aquestes persones.

Cal recordar que Ribas do Sil ofereix un menú diari amb una varietat de 5 primers i 5 segons per 10,50 euros i un menú de cap de setmana per 18 euros amb tres plats per compartir de primer i després un segon a escollir.

Per reserves trucar al 93 782 51 90 o per WhatsApp al 681 243 483

Obert de dilluns a dijous de 8 a 16 hores i divendres i dissabte, de 8 a 16 i de 20 a 24 h. Diumenge tancat.

Edicions locals