Centre d'Estudis d'Anglès, nou centre i nous projectes

c. Sant Roc, 9 Tel. 699 994 877

El Centre d'Estudis d'Anglès porta des del passat mes de setembre en un nou local en el número 9 del carrer Sant Roc. Després de molts anys en una localització propera, van decidir fer el canvi per afrontar nous projectes de futur.
El Centre d'Estudis d'Anglès, a les noves instal·lacions segueix amb la seva filosofia de grups reduïts, amb un màxim de deu persones, i uns horaris flexibles per adaptar-se a les necessitats dels que volen aprendre la llengua de Shakespeare i incentivar la seva participació activa en l'aprenentatge. "Fem moltes activitats de diàleg, procurant que els alumnes gaudeixin i participin", ens explica Jose Luis, responsable del centre. El mètode fa anys que es demostra efectiu, ja que "amb els grups petits és molt més fàcil controlar el que passa a l'aula i que els alumnes participin molt més".
L'escola prepara perquè els seus alumnes puguin presentar-se als diferents exàmens oficials que acrediten el nivell de l'idioma.
Ara han començat a fer classes a un grup d'adults i preparen projectes com grups de lectura o  cursos d'estiu. Centre d'Estudis d'Anglès, nou centre i nous projectes.

Edicions locals