L'Ajuntament de Parets convoca 29 nous plans d'ocupació laboral

La presentació de sol·licituds ja és oberta i els seleccionats treballaran durant el primer semestre del 2019

L'Ajuntament de Parets, a través de l'SLOP, ha convocat una nova oferta de plans d'ocupació laboral. Els plans d'ocupació consisteixen a oferir feina com a treballador de l'Ajuntament de Parets durant sis mesos a aquelles persones del municipi que es trobin en situació d'atur. Durant el contracte laboral que tindran amb l'Ajuntament, les persones treballaran amb una jornada del 70% i rebran formació i orientació personalitzada per trobar feina un cop finalitzi el contracte de mig any amb l'administració. En aquesta nova convocatòria, els candidats que siguin escollits treballaran per a l'Ajuntament de Parets durant el primer semestre de l'any. Les ofertes que s'han publicat són:

1 conserge.

1 treballador conserge de manteniment i neteja.

4 monitors de reforç escolar.

3 auxiliars de la llar.

2 vetlladors.

3 pintors.

1 jove universitari.

13 operaris de neteja.

i 1 prospector d'empresa.

Les persones interessades a optar a un d'aquests llocs de treball s'ha de posar en contacte amb l'SLOP, al carrer Major 1 de Parets. Per a més informació o demanar cita es pot trucar al 93 573 88 96.

A més dels plans d'ocupació, l'Ajuntament de Parets treballa en altres àmbits per ajudar les persones a trobar feina. Una de les accions que ha fet és l'organització d'un taller formatiu per preparar la gent que vulgui saber trobar feina i com aplicar de manera correcta per ser un bon candidat de cara a les empreses. El taller s'està duent a terme aquesta setmana i tracta la manera d'identificar el perfil bàsic propi i els potencials perfils complementaris de les persones. També es parlarà d'estratègies d'inscripció en les ofertes i els mecanismes de control i seguiment planificat de les candidatures.

Edicions locals