La Ministra Batet serà a Mollet per participar en l'acte de commemoració dels 40 anys de la Constitució Espanyola

El proper dimarts 4 de desembre, tot coincidint amb el 9è aniversari de la mort del molletà il·lustre, Jordi Solé Tura, l’Ajuntament a través del Centre d’Estudis per la Democràcia ha organitzat un diàleg amb la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet per tal de retre-li homenatge i commemorar alhora els 40 anys de vida de la Constitució Espanyola. Aquest diàleg el conduirà el periodista i director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana.

Aquest 2018 esdevé la commemoració de l’aprovació de la Constitució amb números rodons, ja que n’és el 40è aniversari. D’altra banda, per a la família, amics i companys del molletà il·lustre Jordi Solé Tura, un dels pares d’aquesta Constitució, aquestes dates estan, tristament, relacionades amb la seva mort un 4 de desembre de l’any 2009.

És per aquest motiu, que l’Ajuntament de Mollet, a través del Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura vol contribuir també, a commemorar l’aniversari de la Constitució. L’acte, que tindrà lloc el proper dimarts 4 de desembre, posarà de relleu aquests aniversaris amb un diàleg entre la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, i el periodista i director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana.

Aquest acte institucional es farà al Teatre de Can Gomà a les 7 de la tarda i és obert al públic amb aforament limitat a l’espai.

Edicions locals