El Forn i Pastisseria Prat de Mollet rep l'acreditació d'Empresa Artesanal Alimentària

El passat dimarts 27 de novembre el Forn i Pastisseria Part va rebre l'acreditació d'Empresa Artesanal Alimentària concedida pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.

Aquesta qualificació distingeix al comerç com a productor d'un ofici artesà. Un dels principals requisits per poder formar part d'aquest distingit col·lectiu dicta que la responsabilitat i l'execució del treball de producció recaigui sobre una persona amb el títol de mestre artesà respectant així, un procés d'elaboració manual.

El forn i Pastisseria Prat és una fleca amb més de 65 anys d'història; tota una vida que els ha permès aprendre i millorar dia a dia conservant les tradicions que els avis els van ensenyar i sense perdre l'essència dels seus inicis: compartir amb els veïns allò que més els apassiona.

Edicions locals