Crida als veïns de Mollet per què col·laborin en el Gran Recapte d’aliments que es fa avui i demà

Avui i demà es fa la Gran Recapte d'Aliments a Catalunya, amb 16 punts de recollida a Mollet. L'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, anima la ciutadania que sigui solidària amb les persones que més no necessiten però "on no arribi la solidaritat hi arribarà l'Ajuntament".

La desena edició del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya se celebra els dies 30 de novembre i 1 de desembre, i l'organitzen els quatre bans d'aliments del país.

Aquest any, a Mollet del Vallès hi tornen a col·laborar la pràctica totalitat dels supermercats i es preveu que el recapte aconsegueixi xifres semblants o més altes que l'any passat. El 2017 es van recollir 37.800 quilos d'aliments i hi van participar 213 voluntaris.

L'Ajuntament hi col·labora amb la logística, el transport i la classificació dels aliments, donant suport a Caritas Mollet. La novetat d'aquesta edició és que l'Escola de Policia de Catalunya a Mollet i la Policia Municipal de la ciutat han cedit espais per emmagatzemar els productes que es recaptin.

L'alcalde, Josep Monràs, ha comentat que la implicació dels dos cossos policials demostra "la complicitat entre els serveis socials i les forces de seguretat en una causa tan solidària". En aquest sentit, l'intendent en cap de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Emili Martínez, ha contestat que "els petits esforços donen grans resultats".

La regidora de Serveis Socials, AnaMaría Díaz, ha recordat que a Mollet "cada vegada es recullen més aliments i que ningú es quedarà sense", mentre que el delegat Territorial al Vallès Oriental de la Fundació Banc d'Aliments, Joan Hidalgo, ha afirmat que "tot el que es recull a la comarca es queda a la comarca".

Actualment el Banc dels Aliments atén unes 700 persones a Mollet i unes 2.500 a tot el Baix Vallès.

Edicions locals