El Club Muntanyenc celebra els seus 75 anys amb un sopar al Mercat Vell

El Club Muntanyenc de Mollet ha celebrat aquest dissabte al vespre un sopar de germanor al Mercat Vell dins el marc de les activitats organitzades per celebrar els 75 anys del club. Al sopar hi han participat més de 120 persones entre socis, membres de la junta i altres convidats que han volgut assistir a l’acte, com ara l’alcalde de Mollet Josep Monràs.


Àlex Castelltort, president del club, ha afirmat que “el proper objectiu és arribar als 100 anys”. “Estic segur que amb la gent que tenim hi podem arribar. Gràcies a l’esforç del voluntariat d’aquest club, que més que un club és una família, tot es va desenvolupant per a que vagi passant el temps i seguim sumant” ha afegit Castelltort.


El sopar ha comptat també amb la presència de Jordi Pons, que va començar en el món de les activitats de muntanya fa més de 40 anys i, entre d’altres, va ser dels primers catalans en fer cims de l’Himalaya i va participar en la primera expedició catalana a l’Everest. “Veníem a Mollet a presentar les nostres expedicions” explica Jordi Pons, “i aquesta relació de la ciutat amb l’alpinisme s’ha mantingut en el decurs dels anys”. “Ara em sento honorat de ser membre d’honor d’aquesta entitat i celebrar els 75 anys del club” ha conclòs.


Seguint amb les activitats commemoratives del 75 aniversari del Club Muntanyenc, el proper dia 5 de desembre es posarà en marxa una exposició fotogràfica al Centre Cultural La Marineta.  

Edicions locals