Cinc museus de la comarca, entre ells l'Abelló, impulsen un passaport per descobrir el patrimoni cultural i gastronòmic

Aquest dilluns la casa del pintor del Museu Abelló de Mollet del Vallès va acollir la presentació del PassMuseum, un passaport que t'obrirà les portes del món de la cultura a través de cinc museus de la comarca; un àlbum amb el qual es podrà col·leccionar les obres d'art més destacades i, sobretot, una eina que permetrà gaudir de cinc experiències d'art i gastronomia per només 25 euros cada una i obtenir un regal especial.

El PassMuseum combina visites guiades al Museu Thermalia de Caldes de Montbui; al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, al Museu de Granollers, al Museu Abelló de Mollet del Vallès i al Museu de Montmeló; amb degustacions gastronòmiques i activitats de descoberta de l'entorn. L'objectiu del PassMuseum és apropar als visitants tota la riquesa cultural i patrimonial del territori.

Després de visitar els cinc museus, i de viure les cinc experiències gastronòmiques locals, els que facin la ruta rebran una bossa editada per l'ocasió. Les visites del PassMuseum s'iniciaran el gener i hi ha un calendari per realitzar-les

La iniciativa, la primera que posen en marxa conjuntament els cinc museus de la comarca, s'ha impulsat aprofitant l'Any del Turisme Cultural, declarat per l'Agència Catalana de Turisme. L'objectiu és engrescar a grans i a petits a descobrir el patrimoni cultural que atresora el Vallès Oriental.

Edicions locals