Més de 400 alumnes de Mollet crearan la seva pròpia cooperativa aquest curs escolar

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el regidor d'Ocupació, Raúl Broto, han lliurat aquest dimarts a l'IES Aiguaviva els CIF a les sis escoles de la ciutat que participen en el projecte de les cooperatives escolars.

Enguany hi participaran les escoles  Col·legi Lestonnac, l'Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d'Estudis Mollet, l'Escola Sant Gervasi, l'Escola el Bosc i l'Escola Montseny.

El programa escolar de creació de cooperatives arriba al 7è d'any consecutiu i és un projecte de l'Ajuntament de Mollet, a través de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO. Amb aquest projecte en el qual les escoles han de fer tots els tràmits per constituir una cooperativa i crear un producte que poden vendre en un mercat que es realitza el mes de maig, l'ajuntament vol fomentar la transmissió dels valors de l'emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès. Raúl Broto va explicar que amb aquest programa, a més a més dels valors de l’emprenedoria, es mostra als nois i nois el funcionament del model cooperatiu i  també la existència d’EMFO. “Esperem que aquests siguin els protagonistes de les futures starups de la ciutat”, va comentar el regidor.

cooperatives-3coperatives-2

Edicions locals