Mollet en Comú proclama Marina Escribano com candidata a l'alcaldia de Mollet

Mollet en Comú va proclamar el passat dimarts, 4 de desembre, a la regidora Marina Escribano com a candidata a l'alcaldia de Mollet. La proclamació d'Escribano es va fer en una capella de la Marineta plena de gom a gom. A l'acte es va oficialitzar els resultats de les votacions de les primàries de Mollet en Comú per escollir la persona que encapçalarà la llista de la formació a les pròximes eleccions municipals, en les que Marina Escribano va rebre el vot unànime de les 92 persones que van acudir a l'urna (70,76% del total del cens). Escribano va ser l'única candidata que es va presentar en el procés de primàries endegat per aquesta formació.
L'acte va ser presentat per la representant de la Comissió Electoral, així com regidora i Co-Coordinadora local, MariCarmenMoya, qui va informar de tot el procés fent incís en la massiva mobilització que hi ha hagut de les persones inscrites per mostrar el seu suport unànime a la candidata i els va instar a "no aturar-se aquí", i seguir treballant plegats durant els mesos que ens separen de les eleccions municipals, per a convertir-la en la propera alcaldessa de la ciutat.
Prèviament a la intervenció de la candidata, el regidor Gabriel Espinosa va prendre la paraula per a posar en relleu la figura de la candidata, destacant el bon treball que ha dut a terme tot aquest temps com a regidora de Canviem Mollet, del que ha estat testimoni de primera mà, així com el seu compromís amb els valors de la justícia social que representa Mollet en Comú.
En la seva intervenció, la ja candidata a l'alcaldia de Mollet va voler agrair la implicació i el suport de la gent comuna, i ha expressat el seu "compromís de treball, de recerca de consensos, de representar els valors de Mollet en Comú de la millor manera i contribuir a fer que totes les persones puguin tenir el seu espai de participació", i fer-ho amb determinació, empenta i il·lusió. Tot seguit, va fer una crida a seguir sumant més persones al projecte i elaborar un "programa potent que doni respostes als problemes de la ciutadania de Mollet". Finalment, Escribano va destacar la importància de defensar els valors de l'esquerra transformadora que representa l'espai dels comuns en l'actual context de retallades de drets socials i davant l'amenaça que suposa la irrupció de l'extrema dreta.

Edicions locals