El Govern de Mollet reitera que el deute de la Generalitat amb el consistori és de sis milions d'euros

Afirmen que l'Ajuntament va rebre un escrit el novembre on es reconeix que només el SOC deu 1.660.000 al consistori

El regidor de Serveis Econòmics, Josep Garzón, ha contestat avui l'anàlisi del PDeCAT de Mollet on s'afirma que el deute de la Generalitat amb l'Ajuntament és molt petit, de només uns 307.000 euros. Garzón reitera que el deute volta els sis milions i ha afirmat que l'Ajuntament de Mollet va rebre, el passat 1 de novembre, un escrit del departament d'Economia de la Generalitat on reconeixia que només el Servei d'Ocupació de Catalunya deu 1.660.000 euros al consistori.

En declaracions al programa Fil Directe de Ràdio Mollet, Josep Garzón ha dit que "és cert que, només el Servei d'Ocupació de Catalunya, deu 1.600.000 euros a l'Ajuntament de Mollet en data d'1 de novembre de 2018".

El regidor de Serveis Econòmics ha afegit que "no entrarà en les elucubracions que es facin sobre la liquidació del pressupost excloent les empreses municipals per intentar que els números diguin el que es voldria".

L'equip de govern ha reiterat que el deute de la Generalitat és d'uns 6 milions d'euros i defensa que s'ha d'incloure el que afecta a totes les empreses municipals, així com l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats i l'Institut d'Educació, ja que tots són serveis municipals i si la Generalitat no paga els diners que els deu, és l'Ajuntament qui ha de fer front als pagaments.

Edicions locals