La implicació del sector comercial ha fet que aquest any s'il·luminin més carrers a Mollet

El passat dimecres e va donar el tret de sortida de la campanya nadalenca a Mollet amb la tradicional encesa de l'enllumenat. L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, i representants del teixit comercial del municipi van fer l'acte simbòlic d'encendre la il·luminació de Nadal, als Quatre bancs, a la Rambla amb el carrer Barcelona, on s'ha instal·lat un arbre de Nadal i que és una de les novetats més importants. Un altre és la il·luminació de l'Ajuntament vell. També s'han incrementat els carrers que s'han il·luminat per la implicació del teixit comercial, com la Rambla Pompeu Fabra.

encesa-nadal

De fet com tots els anys aquest tret de sortida de la campanya de Nadal i Reis a Mollet, l'alcalde Josep Monràs va comentar que s'obria "la llum de l'esperança, del comerç, de la il·lusió a la nostra ciutat amb aquest element singular que hem col·locat aquest any, que és el gran arbre de Nadal amb colors d'esperança". Monràs també va augurar que serà "una gran campanya de Nadal i de Reis" i va agrair "la resposta positiva que ha tingut el sector comercial de Mollet".

L'horari de l'enllumenat nadalenc serà de les 17.30 h fins a les 22.30 h, des del dimecres 5 de desembre fins al 7 de gener. Com ja fa anys, l'Ajuntament de Mollet segueix apostant per celebrar un Nadal respectuós amb el medi ambient i l'estalvi energètic. Per aquest motiu, de nou, tota la il·luminació d'aquestes festes serà de baix consum.

EL CARRILLÓ, UNA DE LES NOVETATS

Fins al dissabte 5 de gener, es faran més de cinquanta activitats per tot Mollet. La més destacada és l'espectacle CarrillóNoël, de la companyia Cia La Tal, amb més de 30 anys d'experiència i que ha portat els seus espectacles per tot Europa. El Carrilló Noel és un muntatge original i divertit, que farà les delícies del públic. Les representacions es realitzaran el divendres 14 de desembre, a la plaça de Prat de la Riba, a les 19, 19.45 i 20.30 h. Això coincidirà amb l'inici dels tres dies de la Fira de Nadal.

L'alcalde molletà recomana a tothom que vagi a veure el carilló perquè "és un espectacle entranyable i bonic". A banda d'aquesta activitat, Josep Monràs ha recordat que "també tindrem Marató, música, fires comercials de Nadal, el Caga Tió a Can Borrell, el trenet que recorrerà la ciutat, el patge reial, el patge xumet... Tot això ens porta a tenir una frenètica activitat comercial i cultural, que és el nostre objectiu de cada any."

encesa-nadal2

La resta d'actes que es fan a Mollet són la il·luminació de La casa del Tió i la xocolatada infantil a la Masia de Can Borrell; la Marató radiofònica de recollida de joguines de la Creu Roja, que organitza Ràdio Mollet; la nova edició del Mercat Nadalenc a la plaça de Prat de la Riba, amb parades de menjar, beguda o ornaments; la Fira del Regal de Nadal, a la Rambla Balmes amb Fiveller; el pessebre vivent, al parc de Can Mulà o els concerts de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

Durant aquestes dates, i per facilitat l'accés als eixos comercials, es tornaran a oferir tiquets de 30 minuts d'aparcament gratuït a les zones blaves.

Edicions locals