Creu Roja comença la Campanya de recollida de Joguines a tot el Baix Vallès

Sota el títol "Els seus drets en joc", el passat dia 3 de desembre es va posar en marxa la campanya per recaptar el màxim de joguines noves que Creu Roja distribuirà entre les famílies del Baix Vallès. La campanya es durà a terme fins al 5 de gener.


Enguany Creu Roja demana joguines noves, ja que consideren que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies. També, com en anys anteriors volen que aquestes joguines no siguin bèl·liques, no promoguin el sexisme i siguin sostenibles i, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Les aportacions de joguines es podran fer a l'oficina de Creu Roja de la Plaça Enric Rosés de Mollet del Vallès o als diferents punts de recollida distribuïts entre comerços col·laboradors.


Enguany Creu Roja del Baix Vallès té com a objectiu poder arribar a unes 200 famílies que representen al voltant de 380 infants d'entre 0 a 12 anys. Aquesta campanya es coordina amb el departament de Serveis Socials dels Ajuntaments amb qui col·laboren i en la mateixa participen uns 50 voluntaris locals.


Per donar a conèixer la campanya es duran a terme en els pròxims dies diferents activitats. Aquest divendres 14 de desembre Ràdio Mollet organitza la "Marató de Ràdio" per fer crida i recollir joguets. La Marató es durà a terme a l'Avinguda Llibertat davant el Mercat Municipal durant tot el dia. També divendres l'A.M.A.M. organitza un concert a favor de Creu Roja per recaptar joguines que es farà al Centre Cívic de Can Pantiquet a partir de les 21.30 h.


El dissabte 15 de desembre, Creu Roja, organitza la 3a Jornada Infantil al Mercat Vell durant el matí. Aquesta activitat no és pròpiament per recaptar joguines i està emmarcada en els drets que tenen els infants a poder jugar.

ELS COL·LECCIONISTES SOLIDARIS

Montserrat Cabarrocas presidenta de l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca va fer entrega aquesta setmana de 240 euros per destinar a la gent gran de la ciutat. La donació és la quantitat que l’entitat ha recollit en els vermuts solidaris que s’han fet coincidint amb els seus mercadets.

Edicions locals