La Fira de Santa Llúcia inaugura les festes de Nadal a Parets

Com a novetat, la fira estarà instal·lada tant dissabte com diumenge

Aquest cap de setmana, 15 i 16 de desembre, a la plaça de la Vila, la Fira de Santa Llúcia donarà el tret de sortida a les festes de Nadal a Parets amb un ampli ventall d'activitats. Les botigues de Parets mostraran aquest dissabte i diumenge els seus productes de diferents sectors; alimentació, decoració, papereria o moda, entre d'altres.  

 

 El dissabte, 15 de desembre, hi haurà la visita del Patge Reial, que arribarà de la mà de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume a recollir les cartes de la mainada, a partir de les 10 h, a la plaça de Dr. Trueta de l'Eixample. Durant el matí hi haurà tallers i jocs per a infants i xocolata amb melindros sense gluten per a tothom. El mateix dissabte, d'11 a 14 h i de 16 a 20.30 h, a la plaça de la Vila, es podrà visitar la Fira de Santa Llúcia, amb parades de botigues i activitats complementàries com ara l'Arbre dels desitjos, el tió, el dimoni escuat, el camell del patge, llenyataires, cercavila dels pastorets, i l'actuació dels tabalers i espectacle de foc, a càrrec de Diables Parets. 

 

El diumenge, 16 de desembre, d'11 a 14 h i de 16 a 19.30 h, serà la segona jornada per poder fer un volt per la plaça de la Vila, i recórrer de nou les parades de botigues i activitats de la Fira de Santa Llúcia perquè, com a novetat, aquest 2018 la Fira de Santa Llúcia s'amplia a tot el cap de setmana.

Edicions locals