El Consell dels Infants de Mollet treballarà sobre l’alimentació saludable

Els joves regidors i regidores que aquest curs formen part del Consell dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), començaran a debatre sobre l’alimentació sana i saludable. Aquest dimarts els regidors i regidores del CIM  es van reunir amb l’alcalde Monràs i el regidor d’Educació, Raúl Broto, per rebre aquest encàrrec.

A partir d’ara, els 27 joves que han estat escollits representants del CIM en aquesta 13ena edició, treballaran als seus centres educatius i amb les seves famílies sobre tot el relacionat amb l’alimentació saludable per tal de fer les seves propostes i exposar-les al Ple del Consell dels Infants previst pel mes de març.

Després de la reunió, Josep Monràs recordava que “cal tenir presents els darrers informes on es posa de manifest els hàbits alimentaris pocs saludables dels nostres infants arreu de Catalunya” i en aquest sentit “el propòsit, un any més, és rebre les propostes que ens fa el CIM, en aquest cas, perquè el conjunt de la ciutadania de Mollet prengui consciència de les repercussions que té la nostra manera d’alimentar-nos”.

Al CIM hi participen els alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles públiques i concertades de Mollet més l’Escola d’Educació Especial Can Vila.

Es va crear l’any 2005 i és l’òrgan a través del qual els més joves aprenen els processos democràtics exercint el seu dret a participar, a expressar les seves idees i a proposar accions concretes per ajudar a transformar la ciutat.   

 

 

Edicions locals