Ràdio Mollet organitza la onzena marató radiofònica de recollida de joguines per Creu Roja

Avui divendres 14 de desembre, Ràdio Mollet (96.3 FM) organitza un any més una marató radiofònica de vuit hores per solidaritzar-se amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. És una programació especial en directe des de l’Avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal, que ha començat a les 9 del matí i s’acabarà a les 5 de la tarda. Durant aquesta edició també es durà a terme el lliurament de premis de l’Endevina-la, especial jocs que ha organitzat el Servei Local de Català de Mollet.  

Fa onze anys consecutius que l’emissora municipal col·labora amb la Creu Roja perquè el dia de Reis cap infant es quedi sense joguina. És per això que Ràdio Mollet tornarà a sortir al carrer el 14 de desembre per animar la ciutadania que doni una joguina. Això sí, ha de ser nova, no bèl·lica i tampoc sexista.

Els periodistes i col·laboradors de l’emissora han preparat aquesta marató radiofònica que començarà amb el magazine matinal Posa’t les piles i que entrevistarà responsables municipals i de la Creu Roja. Els altres protagonistes d’aquesta programació especial tornaran a ser els alumnes de les diferents escoles de la ciutat que s’acostaran als micròfons de Ràdio Mollet per cantar nadales.

Durant la marató, enguany, també es lliuraran els premis del joc d’enginy i llengua, especial jocs que ha organitzat el Servei Local de Català de Mollet.

Durant el lliurament, que serà a les 16.30 h, es farà un reconeixement especial  a Jordi Esteban, autor dels jeroglífics dels jocs.   

Edicions locals