El Follet i el Sabater, darrer espectacle de l'any de la Xarxa

El Teatre de Can Gomà acollirà aquest diumenge 16 de desembre (18 h) el darrer espectacle familiar de l'any de La Xarxa. En aquesta ocasió la Cia Sim Salabim presenta l'espectacle El Follet i el Sabater.
Es tracta d'un espectacle musical amb piano en directe, adreçat a nens i nenes a partir de 2 anys i públic familiar. Una adaptació que expressa el respecte per la natura i els artesans, d'una forma divertida i molt visual. Els protagonistes de l'obra hauran de lluitar per aconseguir que unes màquines contaminants no malmetin el bosc on viuen...
Com és tradicional, i ja que es tracta de la darrera representació abans de Nadal, a partir de les 17 hores les famílies podran gaudir del tradicional tió xarxero. Com sempre hi hauran regals per a tots els nens.

També, els que hi participin, podran col·laborar amb la Marató de TV3 comprant per un euro el “gorro de Pare Noel” a la paradeta solidària.


El preu de les entrades per veure "El follet i el Sabater" és de sis euros i aquestes es poden adquirir al mateix teatre de Can Gomà el dia de la representació o bé adquirir avui divendres, de 17 a 19 hores, al Casal Cultural.
La propera representació de la Xarxa serà el 13 de gener amb un clàssic: La gallina dels ous d'or.

Edicions locals