Uns 250 nens i nenes participen al Cros Escolar Comarcal

El Club Atlètic Mollet ha organitzat el Cros Escolar Comarcal del Vallès Oriental que s’ha celebrat aquest dissabte al matí i ha comptat amb una alta participació. Uns 250 nens i nenes de diversos clubs de la comarca, dividits per categories des de Mini fins a Juvenil, han creuat la meta de la Pista Municipal d’Atletisme la Pedra Salvadora.


La jornada ha començat a les 9.30h amb una cursa popular de 4 quilòmetres, dirigida a atletes adults, en la que hi ha participat una trentena de persones. A partir de les 10h s’han anat celebrant les curses dels més joves, que variaven de distància segons la categoria. Juvenils i Cadets han corregut 3 quilòmetres, Infantils 2 quilòmetres, Alevins 1,5 quilòmetres, Benjamins 1 quilòmetre, Pre-benjamins 500 metres i Minis, els més petits, 200 metres.


L’equip femení del club CA Canovelles ha aconseguit sumar un total de 14 punts entre totes les categories, classificant-se com al millor equip femení. Pel que fa als equips masculins, el CA Mollet ha aconseguit fer-se amb 16 punts i la victòria.

Edicions locals