El Pavelló Municipal Riera Seca acull el 37è Festival de Nadal de Patinatge Artístic

El Club de Patinatge Artístic de Mollet ha celebrat la 37a edició del Festival de Nadal de Patinatge Artístic, amb el que ha tancat la temporada. L’acte ha tingut lloc aquest dissabte al vespre al Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca, que s’ha omplert de gom a gom per gaudir de l’espectacle que han ofert prop de 150 patinadors i patinadores.


Patinadors de totes les categories del Club de Patinatge de Mollet han passat per la pista del pavelló, a més de patinadors d’altres clubs que també han participat en l’exhibició, com ara l’Associació de Patinatge Artístic Granollers, el Club Patí Gramenet, el Club Patí Lliçà de Vall o el Club Patinatge Caldes d’Estrac.


Durant l’esdeveniment s’han pogut presenciar actuacions realitzades per classificats en campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i, fins i tot, mundials. En aquest sentit, ha destacat l’actuació de la parella formada per Elisenda Prat i Artur Balagué, del Club Patinatge Olot i guanyadors de la medalla de bronze al campionat europeu, així com la de Júlia Marco, tercera del món al mundial de França en la modalitat de xou petit.


El festival ha estat ambientat en la tradició mexicana del Dia dels Morts, temàtica que ha estat molt present en la decoració del pavelló i en molts dels balls que s’han representat.

Edicions locals