El Recanvis Gaudí es recupera amb una nova victòria

El Recanvis Gaudí CB Mollet ha guanyat per 85 a 78 contra l’Alfindén CB aquest dissabte al vespre. Després de dues derrotes consecutives l’equip molletà ha estat capaç de retrobar-se amb la victòria en aquest partit disputat al Pavelló Municipal Plana Lledó.


Els de Mollet han començat perdent d’un punt el primer quart, però amb el 33-16 a favor seu al segon quart han aconseguit un gran avantatge respecte al seu rival. Han tornat a ensopegar al 3r quart, però els punts marcats per l’Alfindén no han estat suficients per vèncer un Mollet que s’ha imposat a l’últim quart guanyant definitivament el matx.


Cal destacar l’actuació del molletà Bernat Álvarez, que ha anotat 24 punts, ha aconseguit 2 rebots i ha fet 3 assistències. Imanol Martínez ha estat el segon màxim anotador de l’equip, amb 13 punts, 6 rebots i una assistència; l’ha seguit Lluís Jacas amb 11 punts, 11 rebots i una assistència.


Amb 3 partits perduts i 9 victòries en les 12 jornades que s’han disputat fins ara, el Recanvis Gaudí es situa tercer en la classificació de la conferència C-B de la Lliga EBA empatat a 21 punts amb el segon, l’UB Sant Adrià.

Edicions locals