Els alcaldes denuncien la situació de precarietat dels bombers del Parc de Mollet

Hi ha manca de personal, de mitjans i de manteniment de vehicles i material

Els Alcaldes i alcaldesses de municipis als que dona servei el Parc de Bombers de Mollet del Vallès s’han dirigit per carta al conseller d’Interior Miquel Buch per demanar que es solucioni la situació en la que es troben els professionals d’aquest parc. Els batlles han decidit prendre aquesta iniciativa després de tenir-ne coneixement, a través dels mateixos membres del parc de Mollet que denuncien la situació de precarietat de recursos i efectius en la que es troben.

Actualment, el parc de bombers de Mollet del Vallès dona servei a  La Llagosta, Santa Perpetua de Mogoda, Caldes de Montbui, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Gallifa.

En concret, han fet arribar als alcaldes i alcaldesses dels municipis als que presten servei, un seguit de mancances que dificulten greument poder donar el servei que caldria, com ara la manca de bombers professionals, de mitjans materials i d’un correcte estat del manteniment del vestuari del personal, del material d’intervenció, dels vehicles i de les instal·lacions.

A l’escrit expliquen que aquesta manca d’efectius estaria comportant que els bombers facin més hores per poder mantenir els mínims legals que requereixen les guàrdies i, en aquest sentit, els alcaldes i alcaldesses traslladen al Conseller la seva preocupació davant l’anunci dels membres de parc de no fer més hores extres durant un mes com a mesura de denúncia i reivindicació.

Per tot plegat, esperen i desitgen que el Departament d’Interior es faci càrrec d’aquesta situació i prengui les mesures necessàries.

 

 

 

Edicions locals