El vot de qualitat de l'Alcalde permet aprovar els pressupostos municipals de Parets

Els pressupostos s'han aprovat amb els vots a favor del PSC, l'abstenció de Ciutadans, i els vots en contra de la resta de partits

Amb els vots favorables del PSC Parets, l'abstenció de Ciutadans, i els vots en contra de Sumem Parets, Ara Parets-ERC, NOPP i PDeCAT, l'Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat en sessió plenària extraordinària els comptes municipals per a l'any 2019. A causa de l'empat en la votació, l'Alcalde va haver d'utilitzar el vot de qualitat per desempatar.

Els pressupostos donaran seguiment a la socialització dels llibres de text per als alumnes de primària; a l'ampliació del servei de recollida d'escombraries i a la neteja viària tots els dies de la setmana, així com a destinar més d'un milió tres-cents mil euros a l'atenció i serveis a les persones.

Altres de les accions previstes dins dels comptes municipals per l'any vinent són la finalització de les obres de rehabilitació del centre històric, amb la tercera fase, corresponent als carrers Ferrer i Guàrdia, i Aurora; el projecte de rehabilitació de la plaça Espanya, o l'increment de la partida d'ajuts a les empreses per contractar persones en situació d'atur a través del Servei Local d'Ocupació, l'SLOP.

Edicions locals