Gran final d’any per al CF Mollet UE i la UD Molletense

El CF Mollet UE ha guanyat aquest cap de setmana contra la UD Parc per 0 a 3. La primera part del partit ha acabat amb el marcador a 0 per als dos equips, però en començar la segona part el primer gol no s’ha fet esperar. David Garcia ha marcat al minut 49, seguit per José González al minut 56. Al minut 72, el màxim golejador de l’equip molletà, Cadmo Buenache, ha marcat el tercer gol del matx. Gràcies a aquesta victòria, el CF Mollet suma 3 punts més i puja a la quarta posició de la classificació del grup 2 de Segona Catalana amb 30 punts en total.


Per la seva part, la UD Molletense també ha aconseguit una victòria contra el CF Singuerlin per 2 gols a 1. El molletà David Cordon ha estat el primer en estrenar el marcador amb el seu gol al minut 54. Francesc Vega l’ha seguit al minut 61, aconseguint un bon avantatge per a la Molletense. Al minut 80 el Singuerlin ha marcat el seu primer gol i ha reduït aquesta diferència, però no ha estat suficient per evitar el triomf dels molletans. Amb els 3 punts que suma per aquesta victòria, la Molletense puja fins al setè lloc de la classificació amb 23 punts.


La UD Lourdes ha perdut aquest dissabte contra el CF Santa Eulàlia de Ronçana per 2 a 0. Als 3 minuts de començar el partit ja s’ha produït el primer gol del Santa Eulàlia i el segon ha arribat poc després, al minut 17. Tot i haver-ho intentat en diverses ocasions, la Lourdes no ha pogut retallar la distància en el resultat i ha perdut el matx. Així, la UD Lourdes es manté en la darrera posició de la classificació del grup 9 de Tercera Catalana.

Edicions locals