Renfe es compromet a enllestir les obres de l’estació de Santa Rosa abans de l’abril

Renfe s’ha compromès davant l’alcalde Josep Monràs a enllestir les obres de l’estació de Santa Rosa el primer trimestre de l’any vinent després de la conversa que ha mantingut l’alcalde de Mollet amb la màxima responsable de Rodalies Renfe a Catalunya Maite Castillo. 

En concret, segons la informat l’Ajuntament de Mollet, la directora de Renfe, Maite Castillo li ha confirmat a Josep Monràs que durant el primer trimestre de 2019 l’estació de Santa Rosa ja estarà remodelada un cop enllestida la darrera fase de les obres amb la instal·lació dels ascensors.

Les actuacions que es fan en aquesta estació ferroviària són la construcció d'un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes, el recreixement de les andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l'accés al tren des de l'andana. També s'eixamplarà l'andana central. La substitució de la il·luminació a les andanes, la instal·lació de noves marquesines als accessos als ascensors i a les escales, la implantació de paviment podo tàctil per guiar l'encaminament fins als ascensors i escales de pas inferior i l'eliminació del pas de vies.

Durant la conversa l’alcalde de Mollet li va reclamar a la màxima responsable de Renfe accelerar tràmits necessaris per posar en marxa les obres de millora i accessibilitat a l’estació de Mollet Sant Fost després del compromís adquirit fa mesos per Renfe.

Per altra banda l’alcalde Josep Monràs té previst reunir-se properament amb responsables de Fomento per tal tractar el desdoblament  de la R3 al seu pas per Mollet, tenint en compte que actualment s’estan duent a terme alguns trams com és el comprès entre Parets i la Garriga.

 

Edicions locals