Do i Co Estilistes...30 anys de perruqueria

Comte Urgell, 86 Tel 93 593 00 45

Si vols deixar el teu cabell en les millors mans, confia en professionals del sector. A la perruqueria Do i Co Estilistes trobaràs professionals qualificats amb 30 anys d'experiència en el sector. La perruqueria està regentada per dues sòcies, al Dolors i la Conchi, que ofereixen un tracte molt proper, personalitzat i adaptat a cada client en un ambient molt agradable. Elles mateixes han decorat el local al seu gust. Aquest any 2019 serà molt important per Do i Co, per què la Dolors farà 63 anys i es jubilarà.

L'experiència és un grau i tants anys dedicats al sector de l'estètica del cabell, haver realitzat centenars de pentinats, talls i modelats per a diversos rostres, permet a la Dolors i la Conchi, les propietàries de Do i Co Estilistes oferir un servei òptim a les seves clientes. Així, a l'establiment t'assessoren sobre la tipologia de tall que més s'adapta al teu rostre perquè surtis de la perruqueria amb la teva millor cara.

També la utilització dels millors productes és clau per obtenir un resultat de primera. A Do i Co Estilistes, per centrar-nos en un servei, no t'has de preocupar del teu ondulat, ja que utilitzen Master Ker. És un producte de gamma alta que ofereix els millors resultats gràcies a la seva fórmula perfeccionada.

Tots els productes que utilitzen a la perruqueria són de marques de confiança encara que cadascun ofereix un tractament diferent pel cabell. A Do i Co Estilistes pots estar segur que utilitzen els productes que millor s'adapten a cada client.

 

Edicions locals