Els carters i carteres reials recullen les cartes als Reis dels infants de Mollet

Els carters i les carteres reials recullen encara avui divendres les cartes als Reis Mags dels infants de Mollet. A partir de les cinc de la tarda, a la Rambla Balmes s’hi instal·la el Carter Reial. El Carter ha tingut molta feina aquests dies, ja que ja va rebre les cartes dels nens de la ciutat aquest dimecres i dijous i es van formar llargues cues a la Rambla Balmes per aquest motiu.

Ahir dijous a les 18 hores també va arribar a la Masia de Can Borrell la Cartera Reial per rebre les cartes de desenes d’infants del barri que feien cua per veure-la. La Cartera, acompanyada dels seus patges també rebrà les cartes avui divendres des de les 18 i fins a les 20.30 h.

carters-reials3

La Cartera Reial va arribar a la masia de Can Borrell amb el trenet que aquests dies de Festes de Nadal ha voltat per la ciutat i que avui és el darrer dia que es podrà utilitzar. Segons el responsable d'ADHEC S.XXI, Lluís Farré el trenet, que per dos euros volta tota la ciutat, ha estat un gran èxit i ha anat pràcticament sempre ple de gent, especialment nens. La Cartera Reial ha comptat amb la col·laboració del comerç del barri on els nens han pogut recollir les cartes per enviar als Reis de l’Orient.

Aquest divendres el Patge Xumet que va recollir els xumets dels nens ja el dimecres i dijous a la Rambla Balmes serà present al Mercat Municipal (de 17.30 a 18.30 h) i posteriorment a la Rambla fins a les 19.30 h.

carters-reials2

Edicions locals