Una dona morta i dues ferides en un incendi a la Llagosta

Un incendi a la Llagosta va provocar aquest dissabte la mort d'una dona de 67 anys i dues persones més van resultar ferides. L'incendi, les causes del qual es desconeixen es va declarar en un habitatge ubicat a la plaça Catalunya de la Llagosta, a on s'han desplaçat vuit dotacions dels Bombers.
 Una de les persones ferides no va requerir ingrés hospitalari i ha estat atesa al mateix lloc del sinistre, mentre que l'altra, un policia local de la Llagosta, va haver de ser evacuat a l'Hospital de Mollet.
L'incendi ha cremat completament un dels pisos de la cinquena planta de l'immoble, de deu plantes i amb quatre habitatges en cadascuna d'elles..
L'Ajuntament de la Llagosta va decretar dia de dol demà, diumenge, per la víctima mortal de l'incendi i les banderes del consistori onegen ja a mig pal.
Així mateix, ha suspès els parlaments que les autoritats locals anaven a pronunciar per la tradicional Cavalcada dels Reis Mags a la localitat.
El conseller d'interior, Miquel Buch, es va traslladar a la Llagosta per interessar-se per les tasques d'extinció i per l'estat dels ferits, així com per expressar el seu suport a l'alcalde de la localitat, Óscar Sierra (PSC).

Edicions locals