Els Reis Mags d’Orient arriben a Mollet

Els tres Reis Mags d’Orient han tornat un any més a Mollet per omplir d’alegria i il·lusió els més petits de casa durant la nit més màgica de l’any. Ses majestats han arribat, com ja és tradició, a l’estació de Mollet – Sant Fost a les 18:38h d’aquest dissabte dia 5 de gener. Des d’aquest punt han iniciat la Cavalcada, que ha recorregut el carrer de Berenguer III, la plaça de Catalunya, l’avinguda de la Llibertat, l’avinguda de Burgos, l’avinguda de Jaume I i l’avinguda d’Antoni Gaudí.


Al passar per davant de l’Ajuntament, al final de l’avinguda de la Llibertat, han fet una parada on han rebut l’escalf dels nens i nenes de l’Escola Sant Gervasi, que els hi han dedicat un conjunt de nadales i els hi han fet entrega de les claus de totes les cases del municipi. A més, tant l’alcalde Josep Monràs com el rei Melcior han dedicat unes paraules als infants per a desitjar-los una feliç nit de Reis.


A la Cavalcada hi ha participat la carrossa de l’Estrella, la del patge Xumet, la del Carter Reial, les dels tres Reis i el camió carboner. També hi han participat bombers i ambulàncies, tots ells al ritme dels tambors del Centre Aragonès, el Centre Cultural Andalús i l’Associació Musical Pau Casals. 


Fes clic aquí per veure un resum d’imatges de la Cavalcada.

Edicions locals