Encara no se sap quan podran tornar a casa els veïns del bloc de la Llagosta afectat per l’incendi de dissabte

Els veïns del bloc de pisos del número 5 de la plaça de Catalunya de la Llagosta no saben encara quan podran tornar als seus habitatges, afectats per l’incendi de dissabte, que es va saldar amb una persona morta i dos ferits per inhalació de fums. No obstant això, l’objectiu és que, com a mínim, els propietaris dels pisos inferiors puguin dormir ja aquesta nit a casa.

L’incendi va començar sobre les 14.30 hores en un pis de la cinquena planta, que va resultar totalment cremat. Els veïns del número 5 i alguns dels número 4 van quedar confinats als seus habitatges fins que els Bombers van confirmar que ja no hi havia fum. Quan van accedir a l’interior de l’edifici, els Bombers van localitzar sense vida una dona de 67 anys a l’escala, entre la sisena i la setena planta. Es tracta d’una veïna del mateix bloc de pisos, que hauria mort per inhalació de fum.

Altres dues persones van rebre assistència mèdica per inhalació de fum, entre elles un agent de la Policia Local de la Llagosta, que va ser evacuat a l’Hospital de Mollet i que va ser un dels primers a intentar apagar el foc. L’altra persona va ser atesa in situ i no va ser necessari el seu trasllat a cap centre hospitalari.

Edicions locals