Txus Carrasco serà el cap de llista de la CUP a Mollet

L'exregidor Txus Carrasco tornarà a ser cap de llista per la CUP a Mollet en les pròximes eleccions municipals de maig. L'Assemblea Local de la CUP Mollet el va escollir aquesta setmana, segons ha informat aquesta formació.

Carrasco és mestre de secundària, exregidor de Medi Ambient i Ciutat Educadora i Consum, vinculat al moviment independentista popular i a les consultes del Multireferèndum, el 9N i l'1 d'Octubre és membre fundador i impulsor de la CUP Mollet, així com del Casal Popular El Tabaran.

El nou cap de llista, a l'espera del tancament definitiu del procés participatiu programàtic en marxa, ha situat com prioritats inicials de la CUP Mollet per al proper mandat: "la regeneració municipal i dels valors democràtics republicans, la defensa d'una vida digna per totes les molletanes i molletans, dels serveis públics, l'accés al treball, l'habitatge, l'educació i la sanitat, del territori i del medi ambient i dels drets socials i nacionals".

Per a Carrasco, a Mollet per encarar les eleccions del maig "és imprescindible construir una alternativa que planti cara als fronts oberts que té la ciutat: el greu endeutament que ens deixa la gestió del PSC-PSOE, l'esgotament total del seu projecte de ciutat, la necessitat de desallotjar el bloc repressiu del 155 (PSC-C's i PP) del govern municipal, de combatre i barrar el pas al feixisme creixent i de bastir un ajuntament des de baix, al servei de les classes treballadores i de la nova República que forjarem entre totes".

Carrasco ha assegurat que "tot això no es podrà fer sense el que representa la CUP i ho farem amb generositat, amb tots els actors que siguin necessaris per al canvi que la ciutat necessita. La CUP Mollet serem en aquestes municipals per forjar aliances àmplies que ens facin avançar en tots els fronts. Aliances en el front republicà i en el de la unitat popular. Fugint de partidismes i amb mirada llarga, perquè venim de lluny i anem més lluny encara."

La CUP de Mollet ha expressat finalment el seu optimisme "per tal com avancen els preparatius de les municipals" i ha explicat que "atesa la bona receptivitat que estem trobant, el procés de conformació de la candidatura donarà un nou pas aviat amb l'elecció de les companyes i companys que ocuparan el primer bloc de la mateixa".

Edicions locals