La Tramolla estrena nous espais a l'antiga escola Miguel de Cervantes del barri de Plana Lledó

L'escola d'arts escèniques de Mollet del Vallès incrementarà la seva oferta amb el circ i oferirà una gran festa dissabte per celebrar l'obertura del nou espai

L'escola d'arts escèniques de Mollet del Vallès La Tramolla ha estrenat aquesta setmana un nou espai. Des d'aquest dimarts els seus 196 alumnes ja poden aprendre i practicar dansa clàssica i contemporània, dansa urbana i teatre a unes noves instal·lacions ubicades a l'antiga escola Miguel de Cervantes, al carrer Santa Bàrbara, al barri de Plana Lledó. La nova escola, que soluciona els problemes d'espais que havia viscut en els darrers mesos, ocupa per ara la planta baixa i la primera planta d'aquesta antiga escola que ha estat parcialment rehabilitada. Ara, La Tramolla disposarà per les seves activitats de tres grans aules (una de 90 m² i dos de 45 m²) a més a més d'una sala de mostres de 70 m² i un espai polivalent de 50 m².
Aquest dilluns el coordinador de La Tramolla, Ferran Jiménez, acompanyat de les responsables de dansa Muriel Pascual, Nura Pinto i Nita, van presentar els nous espais a tots els pares i alumnes i la sala de mostres es va omplir a vessar.
No només això: l'estrena del nou edifici de l'escola, que els permetrà oferir uns espais més adients pels alumnes, segons va explicar Jiménez, vindrà acompanyat de diverses novetats. La novetat més destacada és que ben aviat s'incrementarà l'oferta de La Tramolla i es posarà en marxa una àrea de circ. La nova àrea serà coordinada per Nora Entrena que treballa en aquest camp a l'Ateneu Popular de 9Barris. La nova àrea s'iniciarà proposant cursos de circ aeri.

tramolla-2

UNA ASSOCIACIÓ PER GESTIONAR L'ACTIVITAT CULTURAL

La Tramolla, al marge de la seva activitat per formar als futurs actor i ballarins de Mollet, és centre d'una gran activitat cultural. Dins de la casa s'han creat tres companyies (Els MadGoats, la companyia de Dansa Urbana, La Petita Companyia, dedicada a la dansa clàssica i contemporània i la companyia jove de teatre) a més de participar en múltiples activitats de la ciutat com les festes del Dia de la Dansa, la creació de la Comissió Manyó del Carnaval o les festes solidàries dels Amics de Mantay, entre moltes altres.
Segons va explicar Ferran Jiménez, per impulsar i donar cobertura a totes aquestes activitats, s'ha constituït l'Associació Cultural La Tramolla. A partir d'aquest gener obren la inscripció per fer-se soci. La Nova associació, que també gestionarà l'Espai d'Art i Creació La Tramolla, i que no tindrà finalitat de lucre, ha constituït una junta provisional fins a la primera assemblea de socis.

UNA GRAN FESTA INAUGURAL AMB ARTRISTAS

Per celebrar l'obertura del nou espai La Tramolla organitza aquest dissabte, 12 de gener, (17 h) un gran espectacle al Parc dels Colors obert a tots els veïns de la ciutat. L'espectacle comptarà amb la presència del grup Artristras de la Garriga que porten gairebé 20 anys sense actuar a Mollet. L'espectacle serà itinerant fins a la seu de la nova escola on la festa continuarà amb les participacions de les companyies de La Tramolla i de les colles de Torrats (La banda del Moll Fer) i Morats (La Santa Teca) a més a més de Dr. Bombolles, la Boia Teatre de Titelles, els contes d'Eva Font i la màgia de Pau Segalés.

tramolla-3

Edicions locals