La Fundació Sanitària Mollet, guanya un Premi FAD per la qualitat assistencial en l'àmbit de la salut mental i addiccions

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha estat guardonada amb el premi Fundació AvedisDonabedian (FAD) a l'excel·lència en qualitat en l'àmbit de la salut mental i addiccions, patrocinat en aquesta categoria pel PremioLundbeckEspaña. Aquest premi FAD reconeix la tasca d'aquelles institucions o serveis que ofereixen programes de salut mental i addiccions i que desenvolupen en el seu dia a dia activitats per a la millora contínua de la qualitat assistencial. L'entrega dels Premis AvedisDonabedian 2019 va tenir lloc aquest dimecres al vespre al Palau de la Música Catalana de Barcelona. En representació de la FSM el guardó va ser recollit el cap del Servei de Salut Mental i Addiccions de la FSM, Antoni Corominas.

El Servei de Salut Mental i Addiccions de l'FSM disposa del Centre de Salut Mental d'Adults (atenció ambulatòria), unitat d'hospitalització parcial de psiquiatria, servei de rehabilitació comunitària, dispositiu d'abordatge de les addiccions (Centre d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències), unitat d'hospitalització psiquiàtrica i atenció domiciliària, pla de serveis individualitzats (PSI) i programa de pisos tutelats. Al servei hi treballen una cinquantena de professionals.

L'FSM ja va obtenir el 2018 el Premi FAD per a la millora contínua en la qualitat assistencial en l'atenció que s'ofereix tant a l'Hospital Sociosanitari com en l'àmbit de la dependència a la Residència Santa Rosa i Residència Pedra Serrada de Parets.

L'FSM compta amb el segell institucional d'excel·lència EFQM 400+; la certificació ISO 9001 en Qualitat per a l'àmbit residencial i el Servei de Laboratori; la certificació internacional de responsabilitat social SR-10 i la certificació pel model de gestió com a Empresa Saludable.

Els Premis de la Fundació AvedisDonabedian a la Qualitat en institucions sanitàries tenen com a objectiu reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Edicions locals