MasterCold dona 1500 euros per lluitar contra la pobresa energètica a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha impulsat un nou acord de col·laboració amb el sector empresarial en benefici de les polítiques socials que du a terme al municipi. En aquest cas, l’acord comporta una donació de 1.500 € de l’empresa molletana de manteniments industrials MasterCold que aniran a formar part de la bossa municipal destinada a lluitar contra la pobresa energètica.

Pel Director general de MasterCold, Agustí Martínez, “com a molletans ens sentim orgullosos del que s’està fent en aquesta ciutat per les persones més desfavorides”, i en aquest sentit “volem contribuir posant aquest granet de sorra amb voluntat de continuïtat”.

De la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït “l’exemple, l’esforç i la voluntat de MasterCold per contribuir i facilitar que des de l’Ajuntament puguem arribar a més gent necessitada i ajudar-los”.

Monràs també ha recordat que “aquest ajut anirà a formar part de la nostra bossa destinada a ajudar aquelles persones o famílies que els nostres serveis socials han detectat que pateixen els efectes de la pobresa energètica”.

 

Edicions locals