Podem Mollet comunica als seus socis de Canviem Mollet la seva voluntat de crear grup municipal propi

Canviem Mollet es trenca definitivament en dos grups municipals. Per un cantó aniran els tres regidors de Podem Mollet i, per l'altre, els quatre de Mollet en Comú.


Aquest divendres, el grup de Podem Mollet, encapçalat per Xavier Buzon, ha anunciat la seva voluntat de crear un grup municipal propi. D'aquesta manera pren nova embranzida la crisi entre els regidors de Podem i els de Mollet en Comú que va sortir a la llum pública fa unes setmanes amb la discussió dels pressupostos municipals de Mollet. Aleshores, els regidors van plantejar arguments diferents per plantejar un vot diferenciat.


Segons ha explicat avui Podem Mollet, el passat dia 27 de desembre de 2018 el cercle de Podem Mollet va celebrar una assemblea en què es va tractar entre altres temes l'anàlisi de la situació de Canviem Mollet, coalició de la qual forma part al costat d'ICV Mollet i EUIA Mollet.


"Després de l'exposició i debat de tots els arguments, els membres de l'assemblea de Podem Mollet van decidir unànimement denunciar l'acord de la coalició Canviem Mollet", dieun

Segons indiquen, Podem Mollet ha iniciat els tràmits legals per crear el Grup Municipal de Podem Mollet.

Des de Podem Mollet s'indica que la decisió de posar fi a l'acord polític que fins ara mantenien les tres organitzacions (Podem-ICV-EUIA) vénen forçada pel reiterat incompliment dels acords subscrits tant per part d'ICV com per part EUIA així com la manifesta ruptura de la mínima confiança i lleialtat per al projecte polític que va portar a la signatura dels esmentats acords.

"Podem com a organització política impulsora d'una nova forma de fer política no pot acceptar ni compartir les pràctiques de la vella política en les que s'anteposen interessos partidistes i electorals als interessos i benestar de la gent tal com es va poder constatar en la votació dels últims pressupostos municipals el passat mes de desembre", diuen.


També diuen que la creació d'una nova formació política (Mollet en Comú) per part d'ICV i EUIA, i "l'abandó del projecte polític que representava Canviem Mollet són circumstàncies que no són possibles passar per alt per Podem".

Edicions locals