Es lliuren els premis del XXIV Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

El passat divendres 11 de gener es va iniciar la Festa Major d'Hivern de Mollet amb el lliurement dels premis del concurs de Fotografia de Sant Vicenç. A causa d'una malaltia de la regidora de Cultura, Mercè Pérez, l'encarregat de fer entrega dels premis de la XXIV edició va ser el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Mollet, Raúl Broto. El regidor es va mostrar molt satisfet que enguany s'han presentat 102 fotografies, 30 més que en l'edició anterior i que l'increment de la qualitat de la participació fa cada vegada més difícil la feina del jurat. Després de l'entrega dels premis es va inaugurar l'exposició de les fotografies que es podran veure al Centre Cultural La Marineta fins al 29 de gener.

El primer premi pel tema Mollet (250 euros i diploma) va ser per Xus de la Cruz de Mollet del Vallès per "traç al tros". El segon premi (150 € i diploma) va ser per a Pedro Mohedano de Palau-solità i Plegamans per "Colom a la vella quadra" i el tercer Premi (100 euros i diploma) per a Jonathan Gómez de Mollet del Vallès per "Instant de llum".

fotos-stvicenç

El tema lliure (200 € i diploma) va ser per a SusanaMalagón de Barcelona per "Diari de mitjanit"

El premi de participant local (150 € i diploma) va ser per a Martina Pi per "Laspiernasdel bosque"

Finalment el premi "Mirada jove", pel millor participant jove (Càmera aquàtica i diploma) va ser per a Martina Montañés de Mollet del Vallès per "Estiu a Gallecs".

Edicions locals