Una estudiant del MIT dels Estats Units fa classes uns dies a l'Escola Sant Gervasi de Mollet

Afura Taylor, una estudiant de 2n curs del MIT (Massachusetts InstituteofTechnology) del Estats Unitats dóna classes des de fa uns dies a L'Escola Sant Gervasi de Mollet. Fins al 3 de febrer farà classes als nois i les noies de 1r i 2n de Batxillerat de les modalitats tecnològica i científica. Durant la seva estada, l'Afura és acollida per dues famílies del centre.


L'Escola Sant Gervasi, gràcies a la mediació de la Fundació [email protected], participa per segon any consecutiu en el programa MISTI Global TeachingLab del MIT (Massachusetts InstituteofTechnology). Aquesta famosa institució i universitat estatunidenca ofereix als seus estudiants més joves l'oportunitat de completar la seva formació fent classes de Ciències i Tecnologia com a col·laboradors en escoles d'arreu del món durant unes setmanes.

El programa inclou una preparació prèvia dels candidats i de les candidates sobre tècniques d'ensenyament, materials i plataformes educatives que, posteriorment, enriqueixen les classes de les escoles hostes. Les classes que ofereixen sota la supervisió dels professors i les professores del centre ajuden a desvetllar l'interès de l'alumnat per diversos temes de Ciència i Tecnologia presentats amb perspectives diferents de les tradicionals; d'altra banda, esdevenen una oportunitat per conèixer de primera mà les característiques del Campus de Recerca del MIT i del sistema educatiu dels Estats Units.

Edicions locals