Mollet reformarà pròximament un tram del carrer Gaietà Vinzia per fer-lo més amable pels vianants

S’ampliaran alguns trams de voreres entre Jaume I i el carrer Tarragona el que farà perdre places d’aparcament

L'Ajuntament de Mollet reformarà pròximament un tram del carrer Gaietà Vinzia, entre Jaume I i el carrer Tarragona. El projecte, que té un pressupost de 356.000 euros, preveu renovar els paviments d'aquest tram de carrer i eixamplar algunes parts de les voreres per fer-les de 5,5 metres i 3,5 metres, el que implicarà la pèrdua d'alguns aparcaments i zones de càrrega i descàrrega.


El projecte es durà a terme en tres fases diferents, una primera entre l'avinguda Jaume I i el carrer d'Antònia Canet; la segona a la cruïlla entre els carrers Antònia Canet i Gaietà Vinzia, i la tercera i última entre els carrers d'Antònia Canet i Tarragona.
L'Ajuntament indica que amb aquest projecte de millora s'acompleix el que preveu el Pla de Mobilitat aprovat pel ple municipal que marca un eix cívic i comercial entre Gaietà Vinzia, la Rambla i l'Illa en la qual els vianants tinguin prioritat.


Davant les veus crítiques que han sorgit sobre alguns aspectes del projecte, com la supressió de places d'aparcament i de càrrega i descàrrega, l'Ajuntament de Mollet indica que aquests són pocs i que els aparcaments als carrers transversals Gaietà Vinzia "tenen un índex d'ocupació d'aparcament que no arriba al 40%" i que per això creuen que "les poques places que se suprimeixen per prioritzar el pas de vianants es compensaran amb la d'aquests carrers"

CRÍTIQUES D’ARA MOLLET ERC MES


El Grup Municipal d'Ara Mollet ERC MES ha fet pública una nota en què considera que la reforma és "precipitada i poc clara" a quatre mesos de les eleccions municipals i denuncien que no ha passat per la Taula de Mobilitat. Aquest grup municipal discrepa de l'actuació, ja que diuen que aposten per la vianalització del carrer entre Jaume I i Comte d'Urgell. Segons aquest grup la vianalització del carrer permetria activar encara més el comerç i serviria per unir el centre de Mollet amb els barris de Plana Lledó i de Can Borrell.

Edicions locals