El Grup Mixte de Mollet fa cinc anys

El Grup Mixte de Mollet va celebrar el passat cap de setmana els seus primers cinc anys sota la direcció de Joan Ramon Torrents. El grup, que ja fa més de 10 anys que funciona, va organitzar una calçotada al Restaurant El Tibidabo de Canovelles per celebrar aquest aniversari.


En total unes 35 persones de totes les edats s'ho van passar d'allò més bé mentre gaudien d'uns calçots fets a la brasa al conegut establiment vallesà.


Des de fa més de 10 anys, el Grup Mixte organitza cada 15 dies activitats adreçades a parelles o persones solteres, separades, viudes, divorciades. Totes, ens explica en Joan, són benvingudes.


La procedència dels participants és habitualment diversa i les activitats normalment consisteixen en un sopar – en un restaurant on el preu i la qualitat vagin de la mà- seguit d'una estona de ball. Al llarg de l'any, amb motiu del Nadal, el Carnaval o el Sant Joan, el grup Mixte organitza sortides amb un menú especial.


Les sortides quinzenals , ens explica en Joan, tenen com a finalitat que els que s'incorporen al grup puguin fer noves amistats i passar una bona estona entre xerrades, un bon àpat i la música del ball. El preu de les sortides – sopar més ball- sol ser molt ajustat i es limita el nombre de persones pel que es recomanable reservar prèviament al 677 394 239.

Edicions locals