L'Ajuntament de Parets habilita un nou espai d'aparcament en un espai cedit per COREFO

Les obres tindran un cost de 45 mil euros i estaran enllestides en 8 setmanes

L'Ajuntament de Parets està portant a terme una actuació de millora en l'adequació de l'espai públic de la zona d'aparcament situada a la zona COREFO, que passarà a ser d'ús totalment públic. L'espai ha estat cedit a l'Ajuntament de Parets per un temps definit per part dels propietaris. Aquesta nova zona d'aparcament donarà cabuda a 17 noves places per a vehicles i la remodelació tindrà un cost d'uns 45 mil euros. És previst que en 8 setmanes l'obra estigui enllestida.

Les obres de millora comptaran amb un canvi d'accés a l'aparcament, que fins ara tant l'entrada com la sortida s'havia de fer per l'Avinguda Catalunya i, amb aquesta millora, l'entrada es realitzarà pel carrer Comte de Montemolín i la sortida serà per l'Avinguda Catalunya. També comptarà amb una tanca perimetral de seguretat i una zona verda amb mobiliari urbà.

Aquest nou aparcament amplia les places d'estacionament que hi ha en aquesta zona comercial de l'Eixample, recordant que, tot just davant d'aquest, hi ha una altra zona d'aparcament.

 

Edicions locals