Nou procés participatiu per decidir com serà la plaça Espanya de Parets

La participació estarà oberta fins al 31 de gener

En el marc del Pla Estratègic 'Parets, com tu el vols!' l'Ajuntament ha posat en marxa un nou procés participatiu per decidir com serà la plaça Espanya. La proposta dóna a escollir entre dos models que incorporen elements diferenciadors però que responen tots dos a la voluntat de potenciar-ne l'ús com a espai familiar d'estada, de joc i de lleure. El període per participar finalitzarà el pròxim 31 de gener de 2019 mitjançant les butlletes de participació que es trobaran en equipaments municipals o al web participacio.parets.cat.

En ambdues opcions hi ha elements comuns com ara l'adaptació de terres en talús natural de gespa; l'increment del nombre d'arbres i substitució dels que hi ha a les voreres, que passen a l'interior del parc; l'ampliació i renovació de les voreres de perímetre de la plaça; la rehabilitació dels elements actuals de la pista d'skate; el soterrament de les línies elèctriques i renovació de la xarxa d'aigua potable i aparca-bicicletes i aparca-patinets.

La participació en aquest nou procés participatiu per decidir el nou model de la plaça Espanya està obert a les persones que visquin a Parets del Vallès o bé que tinguin vinculació amb el municipi.

Edicions locals