La reforma del carrer Gaietà Vinzia s'ajorna fins a l'estiu

Les obres de millora de Gaietà Vinzia no començaran fins a l'estiu, segons ha informat avui l'Ajuntament de Mollet.
Les obres entre Jaume I i el carrer Tarragona, segons explica el Govern local, havien de començar passat la campanya de Nadal i el període de rebaixa, però ara s'ajornaran uns mesos a petició dels comerciants d'aquest carrer. La raó és que "afectin el menys possible les seves campanyes comercials".

El projecte de millora del carrer Gaietà Vinzia, que va estar en exposició pública des del 22 de novembre de 2018 fins al 8 de gener d'aquest any, i preveu la renovació de tot el paviment amb panots antilliscants i més resistents, l'ampliació d'alguns trams de voreres, i la millora de la zona destinada al pas de vianants del carrer.

L'obra afecta un tram del carrer Gaietà Vinzia, entre Jaume I i el carrer Tarragona. El projecte, que té un pressupost de 356.000 euros, preveu renovar els paviments d'aquest tram de carrer i eixamplar algunes parts de les voreres per fer-les de 5,5 metres i 3,5 metres, el que implicarà la pèrdua d'alguns aparcaments i zones de càrrega i descàrrega.

El projecte es durà a terme en tres fases diferents, una primera entre l'avinguda Jaume I i el carrer d'Antònia Canet; la segona a la cruïlla entre els carrers Antònia Canet i Gaietà Vinzia, i la tercera i última entre els carrers d'Antònia Canet i Tarragona.

Edicions locals