Ara Mollet ERC MES presentarà una llista cremallera a les municipals

Ara Mollet ERC MES presentarà a les eleccions de maig una llista cremallera, on la paritat entre homes i dones és total. Avui aquesta formació ha presentat les dues dones que, a més a més de la Marta Vilaret, aniran en llocs de sortida en la llista encapçalada per l'Oriol López. Es tracta de la la Isabel Padilla, de 65 anys, i la Marina Planellas, de 21.

La Isabel Padilla, que és independent, ha estat presidenta de l'Associació de Dones Àgora al llarg de deu anys i també ha dirigit l'Associació de Veïns de l'Estació del Nord. La Marina Planellas és militant de les Joventuts d'ERC, estudia magisteri i és monitora de l'Esplai Tuareg.


La Isabel Padilla va manifestar que es considerava una "dóna d'Esquerres" i va indicar que s'havia acostat a Ara Mollet ERC a partir dels fets de l'1 d'octubre de 2017 i que pensava que la candidatura d'aquesta formació és "la que Mollet necessita per fer un canvi". Marina Planellas també es va manifestar amb ganes de canvi i va definir la candidatura com la que aporta "el projecte més molletà".

Edicions locals