El CEM presenta el nou volum de Notes, un monogràfic dedicat a l'educació

Aquest dimarts 22 de gener, dia de Sant Vicenç, va tenir lloc el tradicional acte de presentació de la revista Notes. Enguany, es tracta d'un llibre monogràfic amb el títol "L'educació a Mollet: Una visió històrica (1845-2019)".

L'acte a la Sala Fiveller va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat i president del Centre d'Estudis Molletans (CEM), Josep Monràs; el rector de Mollet, David Abadías; el regidor del CEM Raúl Broto; i el director del CEM, Jordi Bertran.

Durant la presentació de Notes 34, va tenir lloc la conferència "Mollet, gener de 1939. De la República al franquisme", a càrrec de la historiadora Maria Àngels Suárez. Amb aquesta xerrada, el CEM enceta un programa d'activitats per commemorar el 80 aniversari dels bombardejos franquistes a Mollet i el final de la Guerra Civil.

Des d'ara i fins al mes d'abril, tindran lloc diferents activitats i conferències que commemoren el final de la Guerra. El divendres 25 de gener, dia en què es compleixen els 80 anys del segon bombardeig feixista de Mollet, es farà un homenatge a les víctimes dels bombardejos, amb la projecció del documental Els bombardejos del 38 i 39 a Mollet i una passejada pel Mollet bombardejat. L'acte es farà al Museu Abelló.

Edicions locals