Agilitzen la comunicació entre la policia de Mollet i els comerciants amb una app

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa un nou sistema de missatgeria instantània a través d'una aplicació de mòbil entre la Policia Municipal i les associacions de veïns i comerciants. Amb aquesta nova eina de proximitat, l'Ajuntament facilita la relació d'aquests col·lectius amb la policia municipal.

L'objectiu d'aquest nou canal, expliquen des de l'Ajuntament, és augmentar la interrelació i la proximitat entre la policia i les associacions de veïns i comerciants per tal de millorar la convivència i el civisme als diferents barris de la ciutat.


En els dos casos han estat les associacions i les entitats qui han avalat i triat diferents persones representatives dels seus col·lectius perquè siguin les encarregades d'interactuar amb la Policia Municipal i, alhora, fer de pont amb els seus col·laboradors, associats o clients.


Aquest nou canal és al marge dels habituals de comunicació entre els ciutadans i els cossos d'emergència. Igual que passa ara el ciutadà que requereixi una actuació urgent del cos de Policia Municipal, ho haurà de comunicar pel canal habitual mitjançant trucada al servei d'emergències 112.


Amb aquest nou servei de proximitat, l'Ajuntament vol millorar els indicadors de seguretat. Segons dades de la darrera Junta Local de Seguretat, els fets delictius han baixat un 2,6% a Mollet del Vallès, tot i augmentar en el global dels municipis als quals dóna servei l'Àrea Policial Bàsica (ABP) de Mollet.

Edicions locals