Gabriel Rufián presenta Jordi Seguer com a candidat a l'alcaldia per Ara Parets ERC

Gabriel Rufián: "Vosaltres no sou colpistes, no sou perillosos i al feixisme se'l derrota"  

El teatre Can Rajoler s'ha omplert aquest dissabte al migdia en l'acte en el qual el diputat adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha presentat al cap de llista d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, qui repeteix com a alcaldable en les eleccions municipals del 26 de maig. L'acte, que s'ha celebrat aquest dissabte a les 12 h, ha comptat amb la presència de Gabriel Rufián i Jordi Seguer dalt de l'escenari on han repassat l'actualitat política local, autonòmica i estatal.

La intervenció de Rufián es va centrar en molts aspectes de la política nacional. El diputat va demanar combatre l'extrema dreta, va criticar la postura del Partit Popular, Ciutadans i Vox davant la situació política a Catalunya i va agrair a totes les persones que feien política des dels municipis. El discurs de Rufián va ser molt aplaudit, el mateix que va passar amb la intervenció de Jordi Seguer, qui es va centrar a parlar de política local i va mostrar la seva disposició per "ser alcalde del poble on he nascut". Seguer va anunciar que ben aviat es començaria a conèixer la llista electoral de les persones que es presentaran amb ell a les eleccions. Una llista igualitària "de gent honesta, transparent i molt treballadora", va explicar el candidat que vol "una llista que tingui el mateix nombre d'homes i dones, que tingui representació de diversos àmbits i que comparteixin valors progressistes i republicans".

L'acte va comptar amb l'aparició de Marta Rovira des de Suïssa mitjançant un vídeo en el qual va explicar que "m'hagués agradat ser amb vosaltres, però no puc". Rovira va donar suport a la candidatura de Jordi Seguer.

La presentació de l'acte va anar a càrrec de Kènia Domènech, qui es va mostrar molt agraïda d'haver viscut l'experiència de formar part de la política local des de la seva visió de dona jove.

Edicions locals