Sumem Parets premia amb 600 € a associacions altruistes del municipi

Casandra Garcia: "el teixit associatiu del municipi fa una feina de valor incalculable i això s'ha de reconèixer"

Les associacions de Parets tenen fins al 30 de març per presentar el seu projecte d'àmbit social, cultural o medi-ambiental. El 3 d'abril s'escolliran els 3 finalistes i, entre el 9 i el 10 d'abril, s'atorgarà el premi econòmic a l'entitat guanyadora. Per participar, cal escriure un correu electrònic a l'adreça [email protected]gmail.com amb les dades de l'entitat. Les bases íntegres del concurs es poden descarregar al web http://sumemparetspodem.cat/impulsa-parets.

Casandra Garcia, de Sumem Parets, ha explicat que el teixit associatiu del municipi "fa una feina de valor incalculable i això s'ha de reconèixer, perquè els veïns i veïnes estem per ajudar-nos, de fet això és el que més m'agrada de les associacions de Parets, que compartim l'objectiu comú de millorar la vida de les persones. A qui no li agrada formar part d'això d'una manera o una altra?".

Entre tots els projectes solidaris, Sumem Parets farà una votació per atorgar el premi de fins a 600 € a l'entitat guanyadora. Els diners que donen a les entitats procedeixen de l'aportació que el partit rep com a grup municipal, i de la donació de 200 € que la regidora de Sumem Parets, Casandra Garcia, té assignada com a Portaveu, i que dóna voluntàriament per a les entitats i associacions de Parets.

El 30 de març es farà un mercat solidari a la plaça de la Vila
Sumem Parets ha presentat, a més, la segona edició del Mercat Solidari que es farà el 30 de març a la plaça de la Vila amb paradetes de les associacions municipals i un escenari amb intervencions de l'ONG Open Arms; una actuació dels Manyacs; una altra del Centre d'Estudis Musicals Maria Grever; i altres sorpreses que l'organització està ultimant.

Edicions locals