Sumem Esquerres a Parets es presenta com "l'alternativa real al govern de Parets"

Casandra Garcia: "Hem creat un tsunami imparable. La gent està convençuda, nosaltres només estem liderant el projecte"

 

Aquest dissabte al matí s'ha presentat a Parets la candidatura 'Sumem Esquerres a Parets', que neix de la unió de Sumem Parets, Nova Opció per Parets, els Comuns i el moviment d'esquerres MES, i que lidera la paretana Casandra Garcia. 

Més d'un centenar de persones han escoltat les motivacions de la formació municipal per voler arribar a l'alcaldia de l'Ajuntament de Parets i "governar des de l'esquerra i pensant en el que ens obsessiona; les persones de Parets, el municipi", ha explicat la candidata a l'alcaldia Casandra Garcia, qui ha assenyalat que la suma d'esquerres uneix gent jove, amb experiència, dinàmica i de perfils diversos per tal de "liderar una alternativa en un moment històric com el que estem vivint. Governarem Parets tenint en compte cada euro que destini l'Ajuntament, perquè són els diners de tots i totes nosaltres i de ningú més" afegia Casandra Garcia explicant que el projecte de govern que han planificat és una aposta per la participació real de la ciutadania.

"Ja veieu la il·lusió real que té aquest projecte" ha dit Rosa Martí, qui va ser alcaldessa des del 1979 fins al 1990. Ella ha estat l'encarregada de presentar la candidata Casandra Garcia de qui ha destacat que reuneix unes característiques que la fan "molt adequada per ser alcaldessa; viu Parets, és jove, té empenta, formació i no acaba d'arribar a la política". Casandra Garcia fa 4 anys que és cap de l'oposició a l'Ajuntament de Parets. "I a més és l'única dona candidata a l'alcaldia" ha afegit.

Després d'uns breus parlaments per part de Gemma Garcia de MES, Antonio Molina de Sumem Parets, Lluís Moreno dels Comuns, i Rosa Martí de Nova Opció per Parets, tots han signat l'acord de la creació de Sumem Esquerres a Parets, un "tsunami imparable" en paraules de la candidata d'aquesta formació, Casandra Garcia. L'acte ha finalitzat amb un aperitiu a l'aire lliure.

Edicions locals