El CB Mollet estrena divendres la nova pista exterior coberta del Pavelló de Plana Lledó

L'actuació ha anat acompanyada de diverses millores a l'interior del pavelló

L'Ajuntament de Mollet ha presentat avui la cobertura i el condicionament de la pista exterior del pavelló de Plana Lledó així com les millores d'actuació que s'han fet a l'interior del pavelló.

A la zona exterior, s'ha ampliat i remodelat la pista, que ara compta amb unes dimensions homologades, s'ha pavimentat la part exterior i s'ha instal·lat una nova coberta ampliada cap als laterals per impedir les conseqüències climatològiques. Així mateix, també s'han col·locat proteccions laterals al voltant del recinte.

Pel que fa a les actuacions a l'interior del pavelló, entre d'altres, s'han instal·lat mesures de seguretat a tot el perímetre de la pista i s'han adequat les sortides d'emergència a l'alçada de la grada, també com a mesura de seguretat.

El cost de l'actuació ha estat de 450 mil euros aproximadament.

El CB Mollet inaugurarà les noves instal·lacions el divendres que ve amb la presentació dels equips per aquesta temporada 2018/2019.
A les 18.00 hores es diputaran partidets de l'Escola de bàsquet a la pista coberta i a les 18.30 hores, tots els jugadors i jugadores del Club hauran d'estar concentrats a la pista coberta, amb la samarreta del 75 aniversari. A les 19.00 hores donarà inici la presentació de tots els equips del Club.


Per l'alcalde Josep Monràs, "aquesta actuació no és només una rentada de cara, sinó que és un canvi radical d'aquest conjunt esportiu en el qual hem prioritzat la seguretat, tant a l'interior com a l'exterior, i creat, pràcticament, una instal·lació nova amb la coberta i l'adequació de la pista de fora".

Aprofitant aquest nou espai, Monràs ha volgut tenir paraules "d'agraïment per la tasca que està duent a terme el Club Bàsquet Mollet per l'actuació dels seus principals equips, una temporada més, i especialment per la seva tasca formativa".

Justament, des del Club Bàsquet Mollet, el seu president, CarlosNuez, ha parlat "d'un somni fet realitat" que ens permetrà "la pràctica de més hores d'entrenament", amb la qual cosa "aquesta nova instal·lació per a nosaltres és pràcticament un segon pavelló".


 

Edicions locals